Press "Enter" to skip to content

Tietoa meistä

Tietoa meistä - kouluttajamme Tommi ja Erkki
Tommi ja Erkki ovat valmiina kouluttamaan henkilöstönne!

Suomen Alkusammutuskoulutus Oy on kahden kokeneen kouluttajan, Tommi Karlssonin ja Erkki Kaurasen, vuonna 2020 perustama yritys. Tommin ja Erkin pitkäaikainen kokemus pelastustoiminnan osana toimimisesta on vaikuttanut heidän haluunsa tehdä maailmasta entistäkin turvallisempi paikka, niin kodeissa kuin yrityksissäkin.

Alussa yrityksemme keskittyi alkusammutuskoulutuksiin, mutta kysynnän kasvaessa olemme laajentaneet palveluitamme sekä lisänneet henkilöstömme määrää. Tarjoamme alkusammutuskoulutusten lisäksi myös ensiapukoulutuksia, tulityökorttikoulutuksia, työturvallisuuskorttikoulutuksia sekä poistumisharjoituksia ja turvallisuuskävelyitä sekä muita yritysturvallisuuteen liittyviä konsultointipalveluja.

Tarjoamme yrityksellenne/organisaatiollenne turvallisuuskartoituksen ja kaikki tarvittavat turvallisuuskoulutukset laadukkaasti, tehokkaasti ja kilpailukykyiseen hintaan henkilöstönne osaamistason parantamiseksi ja ylläpitämiseksi. Räätälöimme kaikki koulutukset toiveidenne mukaisesti ja yrityksen toimialakohtaiset erityisyydet huomioiden.

Kouluttajiemme pitkäaikaiset kokemukset pelastustoiminnan osana toimimisesta tuo syvyyttä ja asiantuntevuutta koulutuksiimme. Runsaat kokemuspohjaiset elävän elämän esimerkit tekevät koulutuksistamme silmiä avaavan mielenkiintoisia osallistujille. Tämä lisää osallistujien oppimisen motivaatiota ja tasoa.

Kotipaikkamme on Keravalla, mutta koulutamme valtakunnallisesti sekä tarvittaessa myös ulkomailla. Koulutamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Pian koulutamme myös viroksi.

Emme ole suurin ja vanhin, vaan olemme pieni ja tehokas. Ota yhteyttä!

”Haluamme tuoda yrityksenne henkilöstölle osaamisen käyttää tarvittaessa alkusammutusvälineitä tehokkaasti ja pelottomasti mahdollisessa tulipalotilanteessa.”

Tietoa kouluttajistamme

Erkki Kauranen, Tommi Karlsson ja Jani Lindberg ovat kokeneita kouluttajia ja palokuntalaisia. Pitkä palokuntatausta antaa vankan pohjan kouluttaa ihmisiä toimimaan oikein onnettomuustilanteissa ja tulipalon ensihetkillä. Kouluttajiemme laaja kokemus yritysmaailmasta täydentää palokuntatyöstä saatuja oppeja ja luo edellytykset erinomaiselle koulutustyölle.

Kaikilla kouluttajillamme on suoritettuna pedagogiset opinnot. Kouluttajamme ovat suorittaneet Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön ja Suomen Palopäällystöliiton alkusammutuskoulutuskonseptin mukaisen kurssinjohtajakoulutuksen ja ovat rekisteröityneitä, hyväksyttyjä kurssinjohtajia. Erkillä ja Janilla on myös Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön ja Suomen Palopäällystöliiton myöntämä tulityökorttikouluttajapätevyys.

Lue lisää valtakunnallisesta alkusammutuskoulutuskonseptista Suomen Palopäällystöliiton sivulta >>